Antalyadaki suç örgütü operasyonu

Antalyadaki suç örgütü operasyonu -Operasyon kapsamında gözaltına alınan 40 kişiden 15i ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, 25i adliyeye sevk edildi -Örgüt üyesi 9 kişinin kaçırdıkları bir kadına tecavüz ettiği, akli den


ANTALYA (A.A) - Antalyadaki suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan 40 kişiden 15i serbest bırakıldı, 25 kişi adliyeye sevk edildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık iki yıldır devam eden teknik ve fiziki takibin ardından 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 40 zanlı gözaltına alınmıştı. Zanlılardan 15i polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Örgüt elebaşı K.K. ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Şnin de aralarında bulunduğu 25 kişi ise adliyeye sevk edildi. H.Şnin örgüte yardım ve yataklıkta bulunduğu ileri sürüldü.
     Örgütün askerden gelen üyeleri için eğlence düzenlediği, bu sırada yolda gördükleri bir kadını kaçırıp ormanlık alana götürdüğü ve burada örgüt üyesi 9 kişinin kadına tecavüz ettiği öne sürüldü.
     Örgütün ayrıca akli dengesi bozuk bir kişiyi apartmanın bodrum katına kapattığı, ayaklarından tavana asarak darp edip işkence yaptıkları ve işkenceyi kameraya kaydettiği iddia edildi.
     Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Serik ilçesinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda eski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı K.Knın da arasında bulunduğu 40 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların, Serik ve Antalyada nitelikli yağma, ev, araç kurşunlama, hürriyetten yoksun bırakma, darp, ihaleye fesat karıştırma, cinsel saldırı suçlarına karıştıkları iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER