Antalyanın İlk İmar ve Parselasyon Planları

Antalyanın İlk İmar ve Parselasyon Planları Sergisi -Kepez Belediyesi ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi işbirliğinde düzenlenen sergi açıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi işbirliğiyle Antalyanın İlk İmar ve Parselasyon Planları sergisi açıldı.
     Coğrafi Bilgi Sistemleri Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılış töreni, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi fuayesinde yapıldı. Serginin açılış kurdelesini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ramazan Eciş birlikte kesti.
     Açılış töreninde konuşan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ramazan Eciş, şubelerinin 20. kuruluş yıl dönümü kapsamında Antalyanın ilk imar ve parselasyon planlarını düzenledikleri sergiyle vatandaşlarla paylaştıklarını söyledi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise sergiye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sergilenen harita ve paftaların Antalyanın geçmişini belgeleyen önemli dokümanlar olduğunu ifade eden Tütüncü, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubemize başarılarının artarak devamını ve nice yirminci yıllar diliyorum dedi.
     Açılışın ardından Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Savaş Durduran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Müdürlüğünden İlhan Feraset, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Mustafa Kaynarca ve Kepez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden Sinan Bebekin konuşmacı olarak katıldığı Kent Bilgi Sistemleri paneli gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalyanın İlk İmar ve Parselasyon Planları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER