Antalyanın yeni şehir mezarlığına defin işlemleri

Antalyanın yeni şehir mezarlığına defin işlemleri başladı -Büyükşehir Belediyesince Kurşunlu bölgesinde yapılan şehir mezarlığında defin işlemleri başladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesince Kurşunlu bölgesinde yapılan şehir mezarlığında defin işlemleri başladı.
     Andızlı ve Uncalı mezarlıklarında mezar alanlarının dolmasının ardından Büyükşehir Belediyesince Kurşunlu bölgesinde yapılan yeni şehir mezarlığı kompleksinde 1 milyon 350 bin metrekare defin alanı ile personel, idari birimler, dinlenme salonları, gasilhane, morg, abdesthaneler, açık ve kapalı ibadethane alanları ile gayrimüslim ibadet alanının bulunduğu bildirildi.
     Otopark ihtiyacının da karşılandığı mezarlık alanında 600 metrekarelik caminin de bulunduğu ifade edildi. Mezarlığın düzenlenmesine bağlı olarak 180 bin kişinin defin edilebileceği kaydedildi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesince cenaze işlemlerinin ücretsiz gerçekleştirildiğini, yıkama ve kefenleme yapıldıktan sonra cenaze yakınları için ücretsiz otobüsün kaldırıldığı vurgulandı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyanın yeni şehir mezarlığına defin işlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER