Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, nisan ayında alınan kararlarının okunup kabul edilmesinin ardından Belediye Encümenine üye seçimi yapıldı.
     CHPnin tek adayı olan Recep Tokgöz 16 oy alarak Belediye Encümeni üyeliğine seçildi. Toplantıda yapılan seçimle komisyon üyeleri de belirlendi.
     Akaydın, oylamada boş oy kullanan AK Partiyi eleştirerek, bunun vatandaşın verdiği görevi yapmamak olduğunu savundu.
     Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye dönen Akaydın, Sayın Başbakan Kepeze hizmetin gitmesini engellediğimi söylüyor, soruyorum size böyle bir şey var mı- merak ediyorum dedi.
     Bunun üzerine AK Parti Grup Sözcüsü Murtaza Tamyürek ise, Başkanım yanlış anlamışsınız, engelledi demedi. Hizmet etmiyor. Az hizmet ediyor dedi diye konuştu.
     Toplantıda, Avrasya Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliğinin kurulması, tramvayın üzerindeki reklam alanları için tarife belirlenmesi, halk otobüsü devir ücretleri ile minibüs hat devir ücretlerinde değişiklik yapılması ve diğer gündem maddeleri komisyonların gönderdiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
     Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu kararınca caddelerdeki cep otoparkların işletmeciliğinin 10 yıl süreyle Antalya Entegre Et San. ve Tic A.Ş.ye devredilmesinin de oylanarak kabul edildiği toplantıda, Akdeniz Üniversitesi Stadına giriş için 14. Caddede güney kapısı açılması ve Belediye Meclisinin ağustos ayında tatile girmesine de karar verildi.
     MHP Grup Sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, toplantıda yaptığı konuşmada, tramvay hattı üzerinde vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bir yer olmadığını, bunun eksiklik olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER