Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Satıcı: -Antalya Limanı ile sürdürülen yakın işbirliğiyle başta madencilik sektörü olmak üzere tüm ihracat sektörlerine olumlu katkı sağlanmıştır


ANTALYA (A.A) - Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya Limanı ile sürdürülen yakın işbirliğiyle başta madencilik sektörü olmak üzere tüm ihracat sektörlerine olumlu katkı sağlanmıştır dedi.
     Satıcı, Antalya İhracatçılar Birliği 2012 yılı Olağan Mali Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, bölgenin ihracat merkezi haline geldiğini, birliğin bu kapsamda tüm bölge ihracatçılarını bir araya getirdiğini belirtti.
     Bu yıl 1,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşmayı hedeflediklerini bildiren Satıcı, 2012 yılında sağlanan başarıda ihracatçıların yoğun gayretlerinin olduğunu kaydetti.
     Yaş meyve sebze sektörü başta olmak üzere ihracatta yaşanan sorunların çözülmesi noktasında bölge milletvekillerinin katkılarının önemli olduğunu ifade eden Satıcı, Antalya Limanı ile sürdürülen yakın işbirliğinin de başta madencilik sektörü olmak üzere tüm ihracat sektörlerine olumlu katkı sağlamıştır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER