Antalya Valisi Ahmet Altıparmak:

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak: -"Lütfen Alanya ayrı, Manavgat ayrı, Antalya ayrı düşünmeyin. Birbirimizi yukarı itelim, aşağı çekmeyelim. Aksi takdirde hepimiz bundan olumsuz etkileniriz"


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Lütfen Alanya ayrı, Manavgat ayrı, Antalya ayrı düşünmeyin. Birbirimizi yukarı itelim, aşağı çekmeyelim. Aksi takdirde hepimiz bundan olumsuz etkileniriz" dedi.
     Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, çeşitli ziyaretler için geldiği Alanyada huzurevinde incelemelerde bulundu. Küçük Hasbahçe Mahallesi Mamadı mevkisinde 11 dönümlük arsa üzerinde yapılan huzurevini gezen Antalya Valisi Altıparmak, burada yaptığı açıklamada, ev almak derdine düşmeden son derece modern bir misafirhanede yaşlıları misafir edeceklerini söyledi. Huzurevinin en kısa zamanda hizmete açılacağını belirten Altıparmak, "Buradaki 16 suit, 48 odamızda 80 yaşlımızı misafir edebileceğiz" dedi.
     Altıparmak, huzurevindeki incelemelerin ardından Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen Alanya Sahil Güvenliği projesi kapsamında MOBESE Güvenlik Sistemi İzleme Merkezi ile Engelsiz Güneşlenme Terası ve Plajı açılışlarını gerçekleştirdi. Daha sonra Alanya Turistik İşletmeciler Derneğinin (ALTİD) turizm sezonu açılışına katılan Altıparmak, burada yaptığı konuşmada, turizmde ve diğer hizmet alanlarında "Türk gibi güvenilir" imajını yerleştirmek gerektiğini kaydetti.
     Antalyadaki gelişmelerin burayı etkilediğini, buradaki gelişmelerin de Antalyayı etkilediğini dile getiren Altıparmak, "Lütfen Alanya ayrı,Manavgat ayrı, Antalya ayrı düşünmeyin. Birbirimizi yukarı itelim, aşağı çekmeyelim. Aksi takdirde hepimiz bundan olumsuz etkileniriz. Terörün bitmesi, İsrail ve bölgedeki genel ilişkilerin düzelmesiyle turizmdeki gelir katlanacaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Okan Özer
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Antalya Valisi Ahmet Altıparmak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER