AOSBde İstişare toplantıları devam ediyor

AOSBde İstişare toplantıları devam ediyor


ADANA (A.A) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu tarafından kamu kurumları temsilcileri ile periyodik olarak düzenlenen İstişare Toplantılarının devam ettiği bildirildi.
     AOSBden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürü Muharrem Akbaş, İl Müdür yardımcıları Lütfullah Düzyol ve Bilal Canbolatın yanı sıra Seyhan SGM Müdürü Mustafa Aydın, AOSB Yönetim Kurulu toplantısına konuk edilerek, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu.
     SGK İl Müdürü Muharrem Akbaş, sanayicilerin ekonomide üstlendiği misyonun bilincinde olduklarının belirterek, Sanayicilerimizi önemsiyoruz. Kurum olarak onlara gereken katkı ve desteği sunmanın çabası içindeyiz ifadelerini kullandı.
     Akbaş, bu tür toplantıların sanayici-SGK arasındaki diyaloğu geliştirdiği gibi kurumlar arasındaki işbirliğini de pekiştirdiğini de dile getirdi.
     AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü de sanayiciler ile kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü görevi üstlendiklerini ifade bildirerek, birebir diyaloglar ile sorunları yerinde tespit ettiklerini anlattı. Sütcü, İlgili kamu kurumları ile istişarede bulunup, sorunların çözümü noktasında destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca hizmet çıtasını daha da yükseğe çıkartırken, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiriyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AOSBde İstişare toplantıları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER