Arapgirden kısa kısa

Arapgirden kısa kısa -İlçe Emniyet Amirliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe kutladı


MALATYA (A.A) - Arapgir İlçe Emniyet Amirliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü ilçedeki kadınlara karanfil dağıtarak kutladı.
     Polis memurları, kamu kurumlarını, sokakları ve işyerlerini tek tek gezerek, buralarda çalışan kadınların Kadınlar Gününü kutladı ve karanfil verdi.
     İlçe Emniyet Amiri Hakan Köse de Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumun temelinin aileye, ailenin temelinin ise kadınların varlığına bağlı olduğunu belirtti.
     Kadınların, huzurlu, mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağanüstü gayret gösterdiğini ifade eden Köse, kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması ve gelişme göstermesinin mümkün olmadığını vurguladı.
    
     -Öğrenciler ilçeyi gezdi-
    
     Malatya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında ilçedeki öğrenciler, Arapgirdeki Çobanlı Konağı ve Şakir Paşa Camisini gezdi. Cami İmam-Hatibi Sedat Öztürk tarafından, öğrencilere eserlerle ilgili bilgi verildi.
    
     -Santraç turnuvası sonuçlandı-
    
     Arapgir Emniyet Amirliğinin düzenlediği Vatandaş-Polis El Ele Santraç Turnuvası sonuçlandı. 85 adayın yarıştığı turnuvanın finali Emniyet Amirliğinde yapıldı.
     Final müsabakaları sonunda Kerem Aydınlar Öğretmen Lisesinden Emre Bektaş birinci, Çok Programlı Liseden Mert Bulut ikinci, Arapgir Meslek Yüksek Okulundan Ata Durak üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri olan tam, yarım ve çeyrek altının 10 Nisan Polis Gününde verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Tuba Karahan
<< Önceki Haber Arapgirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER