Araştarmacı Yazar Mustafa Armağan Çarşambada konferans

Araştarmacı Yazar Mustafa Armağan Çarşambada konferans verdi


SAMSUN (A.A) - Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan Çarşamba Ali Fuad Başgil Anma Etkinlikleri çerçevesinde açılan Çarşamba Kitap Fuarının konuğu oldu.
     Aynı zamanda Akil İnsanlar Heyetinde yer alan Armağan, Çarşamba Cemil Şensoy Merkezinde "Satılık İmparatorluk, Küller Altında Yakın Tarih" konulu konferans verdi.
     Konferansta çözüm sürecine değinen Armağan, "Osmanlı Devleti zamanında 3 kıtaya hükmetmişti ancak yaşanan olaylar nedeniyle son buldu ve Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Şimdi yaşananlar da hiç kimse tarafından tasvip edilmiyor ve bizler de bu çözüm sürecinde hükümetimize destek olmak ve halkımızı bilgilendirmek adına Akil Adamlar olarak yola çıktık. Çözüm sürecinde kimseye bir şey vaadedilmiş değil, ancak bazı kesimler öyle bir hava yaratmak istiyor. Yaşanan süreç Türkiye için hayırlı olacaktır" şeklinde konuştu.
     Armağan, çözüm sürecine her zaman destek olduklarını ve akan kanı durdurmak istediklerini de sözlerine ekledi.
     Konferansın ardından Armağan, okurlarına kitaplarını imzaladı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından programın sonunda Mustafa Armağana plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Araştarmacı Yazar Mustafa Armağan Çarşambada konferans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER