Ardahan Valisi Azizoğludan doktorlara rapor uyarısı

Ardahan Valisi Azizoğludan doktorlara rapor uyarısı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Devlet Hastanesindeki doktorlarla bir araya gelerek, öğretmenlere verilecek olan raporlar konusunda doktorların daha hassas olmalarını istedi.
     Azizoğlu, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte eğitimin kalitesini artırmak için çok duyarlı olacaklarını belirterek, Eğitim seviyesini yükseltmemiz lazım. Bu anlamda da doktorlarımız öğretmenlere rapor verirken daha hassas olmalarını istiyoruz dedi.
     Eğitimin kalitesi için herkesin fedakarlık yapmasını beklediklerini ifade eden Azizoğlu, şunları konuştu:
     Bu dönem siz değerli hekimlerimiz etki altında kalmadan, hatırla iş yapmayalım. Belki öğretmenlerimizin kalpleri kırılıp üzülecekler. Ama bu sene bir miktar üzülsünler. Siz tıbbın gereğini yapın. Biz onu istiyoruz sizlerden. Çünkü bu sene tam bir eğitim dönemi geçirmek istiyoruz. Yani çocuklarımızın derslerinin boş geçtiği bir gün dahi olsun istemiyoruz.
     Hekimlere baskıyla rapor almak isteyenler hakkında da yasal işlem yapılacağını bildiren Azizoğlu, O sebeple siz kendi tıbbi gereklerinize göre raporu verecekseniz verin. O konuda kimse size baskı yapamaz. İnanmadığınız mevzuda da sizi zorlayanlar hakkında biz yasal işlem yapacağız ve bu konuda rahat olun dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Azizoğludan doktorlara rapor uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER