Ardahan Valisi Azizoğlu:

Ardahan Valisi Azizoğlu: -Yeter ki samimi olalım, samimiyetle her sorunun üstesinden gelinir


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yeter ki samimi olalım, samimiyetle her sorunun üstesinden gelinir dedi.
     Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, basının halkın sesi olduğunu dile getirerek, Sorunlarımız var ve olacak. Ama bizim bunların çözümü için gayret göstermemiz lazım. Bunların çözümü için ortak hareket etmemiz lazım. Samimiyetle bunların üzerine gitmemiz lazım dedi.
     İldeki sorun ve sıkıntıların birinci sorumlusunun kendisi olduğunu kaydeden Azizoğlu, İşte bu noktada basından destek istiyorum. Eğer bir yerde bir aksaklık varsa, oraya temas etmek bana aittir. Bu konuda bize yardımcı olunmalıdır. Önemli olan hep birlikte sorunların çözümü için hareket etmektir diye konuştu.
     Hep geleceğin düşünülmesi gerektiğini, yarının kaygısı içinde kimsenin olmaması gerektiğini ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:
     Geleceğe hızlı ve emin adımlarla ilerlememiz lazım. Şükürler olsun sorunların üstesinden gelecek durumdayız. Günün 24 saatini millet için gayret ederek çalışmalıyız. Yeter ki samimi olalım, samimiyetle her sorunun üstesinden gelinir.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Azizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER