Ardeşende bal fiyatları belirlendi

Ardeşende bal fiyatları belirlendi -Ardeşen Kaçkar Arıcılık Kooperatifi Başkanı Yağcı: Kestane balının kilogram fiyatını 75 lira olarak belirledik


RİZE (A.A) - Ardeşen Kaçkar Arıcılık Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Yağcı, kestane balının kilogram fiyatını 75 lira olarak belirlediklerini söyledi.
     Yağcı, yaptığı açıklamada, bu yılın bal fiyatını tespit etmek için kooperatif üyeleri ve arıcılıkla uğraşanlarla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, Yaptığımız görüşmeler sonucunda fiyat tespit ettik. Buna göre, orta bölge ve mezraa diye adlandırdığımız kesimde üretilen kestane balının kilogram fiyatını 75 lira olarak belirledik. Yaylalarda üretilen çiçek balının fiyatı ise 150-200 lira arasında değişiyor dedi.
     Bal satışlarının 15 Ağustos itibariyle başlayacağını ifade eden ve tüketicileri bal satın alırken dikkatli olmaları konusunda uyaran Yağcı, Tüketicilerimiz balı mutlaka arıcıdan veya kooperatiften almalı. Merdiven altında satılan balları, bölge balı olarak tanıtan ve satan insanların olduğu bu dönemde vatandaşlarımızın daha dikkatli davranmaları gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ardeşende bal fiyatları belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER