Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi akranları yararına kermes düzenledi -Arguvan Atatürk İlköğretim Okulunda aşure dağıtıldı


MALATYA (A.A) - Arguvan İlçesi Yazıbaşı köyündeki Yazıbaşı İlkokulunda Sosyal Yardımlaşma Kulübü üyesi öğrenciler, köylerindeki ihtiyaç sahibi akranları yararına kermes düzenledi.
     Öğretmenlerinin de desteğiyle açılan kermese, köy halkı da destek verdi. Annelerinin yaptığı çeşitli yemekleri okulda açtıkları stantlarda satan öğrenciler, kazandıkları paralarla ihtiyaç sahibi arkadaşlarına destek olmak istediklerini belirtti.
     Okul Müdürü Yasin Demirel de amaçlarının öğrencilerin sorumluluk duygusu geliştirmek olduğunu ifade ederek, topluma faydalı ve duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerinin, öğrencilerin arkadaşlarını düşünerek, onlara destek olmalarının örnek bir davranış olduğunu vurguladı.
    
     -Okulda aşure etkinliği-
    
     Arguvan Atatürk İlköğretim Okulunda Okul Aile Birliğince Muharrem ayı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Öğrenci, öğretmen ve idarecilere aşure dağıtılan etkinlikte, daha sonra Malatya Belediyesi Tiyatro Ekibince Arguvan Türkü Sahnesinde Gölge oyunu ve meddah gösterisi yapıldı.
     Etkinliğe, Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, daire müdürleri, memurlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER