Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Kaymakam Oktay, Aile Öğretmenliği Projesinde öğretmenlerle birlikte ziyaretlere katıldı


MALATYA (A.A) - Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, Aile Öğretmenliği Projesi kapsamında öğretmenlerle ziyaretlere katıldı.
     İlçede 3 yıldır uygulanan Aile Öğretmenliği adlı projeye destek veren Oktay, Yazıbaşı İlkokulu öğretmenleriyle veli ziyaretinde bulundu. Arguvan ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi, Yazıbaşı İlkokulu Müdürü Yasin Demirel ve Yazıbaşı İlkokulu öğretmenleriyle bir aileyi ziyaret eden Oktay, ailenin sosyo ekonomik durumunu yerinde inceledi. Oktay, öğrencinin babası Mustafa Çitilden çocuklarının durumuyla ilgili bilgiler aldı.
     Çitilin Yazıbaşı İlkokulunda eğitim gören 3 kızıyla sohbet eden Oktay, evlerinin sorunlarını anlatması üzerine aileye ev yapımı için destek sözü verdi.
    
     -Belediye Başkanı Taştandan dikiş kursuna yardım-
    
     Yazıbaşı Köyünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan dikiş nakış kursunu ziyaret eden Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, kursun özellikle kadınlar için büyük anlam ifade ettiğini belirtti. Köylünün rutin işlerden ve monotonluktan sıyrılarak bilgi ve becerilerini geliştirmelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Taştan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştiren, birlik ve beraberliği sağlayan, ortak değerleri öne çıkaran ve katılanlara farkındalık yaratan bu gibi kursların açılmasının önemli olduğunu ifade etti.
     Kursiyerlere kumaş ve iplik yardımında bulunan Taştan, Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğünce açılan kursları desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.
     Halk Eğitimi Müdürü Murat Akıncı da Taştanın kendilerine yaptığı yardımın önemine işaret ederek, yetkililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER