Arguvan Kaymakamı Oktay, esnaf ve vatandaşlarla

Arguvan Kaymakamı Oktay, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Arguvan Belediye Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahit Sağdıç ve Emniyet Amiri Doğan Çelik ile birlikte esnafla buluşan Oktay, esnafın sorunlarını dinledi.
     Kaymakamlık olarak esnafın yanında olacaklarını dile getiren Oktay, sık sık bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinleyeceklerini, esnafla birlikte çalışarak, iyi projeler üretmeyi planladıklarını kaydetti.
     İlçedeki resmi kurum yöneticilerinden oluşan bir heyetle, köyleri de gezen Oktay, Aşağı Sülümenli, Yukarı Sülmenli, Tarlacık, Asar ve Çiftlik köylerini ziyaret etti.
     Köylülerin sorunlarını dinleyen Oktay, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının köylerin ve köylülerin sorunlarını yerinde görüp tespit ederek çözüm üretmek olduğunu belirtti. Oktay, ilçedeki 46 köy, 63 mezraaya ziyaretler gerçekleştireceğini dile getirdi.
     Oktay, daha sonra Yukarı Sülmenli köyünde şehit Tuncay Güksunun annesi Fatma Güksuyu ziyaret etti. Yukarı Sülmenli köyü muhtarı Kemal Aslantürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Oktaya yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arguvan Kaymakamı Oktay, esnaf ve vatandaşlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER