Arslan, yeniden BGC başkanlığına seçildi

Arslan, yeniden BGC başkanlığına seçildi


BATMAN (A.A) - Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BGC) Başkanı Arif Arslan yeniden başkanlığa seçildi.
     Cemiyetten yapılan açıklamada, Batmanın ilk gazeteciler cemiyeti olan BGCnin 9. olağan kongresini gerçekleştirdiği ifade edilerek, Belde Mahallesindeki cemiyet binasında yapılan seçimlere Batman ve ilçelerdeki gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.
     Üç dönemdir cemiyet başkanlığını yürüten Arif Arslanın dördüncü kez başkanlığa seçildiği belirtilen açıklamada, Arslanın şu sözlerine yer verildi:
     En büyük amacım cemiyete bağımsız bir yer kazandırmaktı. Bunu da başardık. Yeniden aday olmayı düşünmüyordum. Ancak gazeteci arkadaşların isteğini kıramadım. Cemiyetimiz kurumsallaşma açısından iyi bir yere geldi. Bu başarı sadece bana ait değil tüm yönetimimiz ve üyelerimizin başarısıdır. Birçok panel ve seminerlere imza attık. Batman basını kitabını ilk kez de cemiyetimiz hazırladı. Yeni dönemde daha iyi çalışmalara imza atacağız. Tüm arkadaşlara katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.
     Açıklamada yönetim kurulunun, Yılmaz Ekinci, Nedim Arslan, Hamza Aydın, Ercan Arslan, Nihat Ekinci ve Yusuf Uyanıktan oluştuğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci/Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Arslan, yeniden BGC başkanlığına seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER