Artvinde ASKF toplantısı yapıldı

Artvinde ASKF toplantısı yapıldı -TFF Trabzon Bölge Müdürü Gençoğlu: Ligin güzel bir şekilde geçmesi için elimizden geleni yapalım


ARTVİN (A.A) - Artvinde faaliyet gösteren spor kulüpleri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Artvin İl Temsilciliğinin düzenlediği toplantıda bir araya geldi.
     Artvin Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, TFF Artvin İl Temsilcisi Erdal Özemre, ASKF Artvin İl Temsilci Saadetin Dağ, Artvin ve ilçelerde faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.
     TFF Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, Artvinde futbol ve spor alanında yaşanan sıkıntıların konuşup çözüm aramak istediklerini, bu nedenle bir araya geldiklerini belirtti.
     Gençoğlu, sorunların çözümü için herkesin hoşgörülü olması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     Kulüpler arasındaki sıkıntıları geride bırakacağız. Hopada bazı sıkıntıların olduğunu biliyorum. Bir yerdeki müsabakalarda sürekli sorun olursa kesinlikle söylüyorum oraya müsabaka verdirmem. Hopa yada Murgul yada başka bir yer hiç önemli değil sorun yaşanan yere maç verdirmem. Hopa profesyonel lig görmüş bir takım olarak bu sıkıntıları bir ana önce eritmeli. Bunlar bir futbol müsabakası, mücadeleyi sporcularımız sahada yapsın. Sahanın içinde savaşsınlar mücadele etsinler. Kim yener kim yenilirse yenilsin bu orada bitsin. Ben bunu istiyorum. Bu Türkiyenin sorunu ama biz çözüme buradan başlayarak çözmeye çalışalım.
     Bugünü bir milat olarak kabul ettiğini belirten Gençoğlu, Ligin güzel bir şekilde bitmesi için elimizden geleni yapalım. Siz de buna katkı sağlayın. Gerekli yerlerle görüşeceğiz hakem atamaları yapılacak. TFF İl Temsilcisi almış olduğu kararları sizlere bildirecek. Hakemler yettiği sürece bu bölgeden hakem verilecek. Aksi halde bunun çaresini bulmak için başka illerden hakem atamalarını sağlayacağız diye konuştu.
     Toplantı kulüp başkanlarının sıkıntılarını dile getirmesinin ardından karşılıklı fikir alışverişiyle son buldu.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvinde ASKF toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER