Artvinde Kitap Tanıtım Yarışması İl Finali

Artvinde Kitap Tanıtım Yarışması İl Finali yapıldı


ARTVİN (A.A) - Artvin Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ilköğretim ve orta öğretim okulları arası Kitap Tanıtım Yarışmasının il finali yapıldı.
     Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya, Vali Necmettin Kalkan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, bazı daire amirleri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.
     Vali Kalkan, yarışmaya katılarak medeni cesaretlerini sergileyen öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
     Yarışmaya katılan her eserimiz kıymetli olduğunu ifade eden Vali Kalkan, Jüri üyelerinin, değerlendirme yaparken zorlandığını düşünüyorum. Üniversitemize de bu yarışmaya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ödül almak bir yana öğrencilerin bu yarışmaya katılıp eserlerini tanıtma medeni cesaretini göstermeleri, okudukları kitabi 5 dakika gibi kısa sürede özetlemeleri büyük bir başarı dedi.
     Yarışmada, ilköğretim okulları birinci kademede, Şavşat Pınarlı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ezgi Göğercin birinci oldu. Hopa Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Ayça Uzunkaya ikinci, Ardanuç Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Betül Yüksel ise üçüncü oldu.
     İlköğretim okulları ikinci kademede, Yusufeli İlköğretim Okulundan Hanife Gündüz birinciliği, Murgul İlköğretim Okulu öğrencisi Sevcan Hacıoğlu ikinciliği, Borçka Yeniyol İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Demir ise üçüncülüğü elde etti.
     Programın ikinci bölümünde orta öğretim okulları arasında yapılan yarışmada Artvin Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Merve Yazıcı birinci, Şavşat Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Merve Kul ikinci, Ardanuç Çok Programlı Lisesi öğrencisi Hanımcan Bilgin üçüncü oldu.
     Yarışmaya katılan öğrencilerin hediyeleri ve katılım belgeleri Vali Necmettin Kalkan tarafından verildi.
    
     Muhabir : Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı : Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvinde Kitap Tanıtım Yarışması İl Finali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER