Engelli 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren

Engelli 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren kadına ziyaret -Şarkışlada eşi tarafından terk edilen ve engelli 3 çocuğuyla 75 yaşındaki annesinin evinde yaşayan kadını, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ziyaret


SİVAS (A.A) - Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ile polisler, ilçede eşi tarafından terk edilen ve engelli 3 çocuğuyla 75 yaşındaki annesinin evinde yaşayan kadını ziyaret etti.
     İlçeye bağlı Çatalyol köyünde bir bölümü yıkık evde annesi ve 3 çocuğuyla zor şartlar altında yaşayan Nesrin Tunceri (42) ziyaret eden Gültekin ve Alaağaçlı, Tuncer ile sohbet etti.
     Alaağaçlının polis memuru eşi Şeyda Alaağaçlının da yer aldığı ziyarette, duygusal anlar yaşandı. Çocuklara anne şefkatiyle yaklaşan ve onlarla yakından ilgilenen Şeyda Alaağaçlı, gözyaşlarını tutamadı.
     Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Ev ihtiyacı olan mağdur bir ailenin barınma ihtiyacını karşılamak için emniyet personelimiz de kaymakamlığımız da duyarlılık göstermiş. Esnafın da desteğini duyduk, biz de belediye olarak iş makineleriyle, başka lazım olacak inşaat malzemeleriyle inşaat konusunda yardımcı olacağız. 3 çocuğu olan ve annesiyle beraber kalan bacımızın ev ihtiyacını inşallah çözeceğiz dedi.
     Gültekin, evin iki ay gibi bir sürede bitirilebileceğini söyledi. Nesrin Tuncer ve annesi Gülay Tuncer, kendilerine yardım edebilmek için büyük gayret gösterenlere teşekkür etti.
     Çatalyol köyünde, sürekli engelli çocuk doğuruyor diye eşinin terk etmesinin ardından 3 engelli çocuğuyla annesinin evine sığınan Nesrin Tuncere, ilçede görev yapan polisler ve esnaf sahip çıkmıştı. Bir bölümü yıkık evde yaşam mücadelesi veren aileye yapılacak 80 metrekarelik konutun inşası gerekli malzemeler kısa sürede toplanmıştı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Engelli 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER