Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü

Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü -ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Özel: Geçmişte olduğu gibi bugün de bu toprakları bölmek ve kardeşliğimizi yok etmek isteyen iç ve dış mihraklar şunu bilmelidir ki o vatansever in


ARTVİN (A.A) - Artvin Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Özel, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ruhundan vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ispatladığını belirterek, şunları kaydetti:
     Güzel şehrimiz Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu Artvin halkı olarak hep birlikte yaşıyoruz. Tarihi kahramanlıklarla özdeş aziz Türk milleti, fıtratında taşıdığı bağımsızlık ruhundan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini gösterdiği fedakarlıklarla tüm dünyaya ispatlamıştır. Bu önemli günde Artvinin düşman işgalinden kurtarılarak bağımsız bir vatan toprağı olması için büyük fedakarlıklar gösteren kahramanları sevgi ve şükranla yad ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de bu toprakları bölmek ve kardeşliğimizi yok etmek isteyen iç ve dış mihraklar şunu bilmelidir ki o vatansever insanların evlatları olarak bizler de bu kutsal mirasımıza her zaman sahip çıkacağız.
     Kurtuluşumuzun 92. yılında başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Tüm halkımızın ve Artvinlilerin 92. kurtuluş günü kutlu olsun.
    
     Muhabir : Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER