Artvin Valisi Kalkan, KÖYDES projelerini inceledi

Artvin Valisi Kalkan, KÖYDES projelerini inceledi


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, bazı köylerde KÖYDES projesi kapsamında yapılan yol ve sanat yapılarını inceledi.
     Beraberindeki KÖYDESten sorumlu Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Recep Coşkun, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Sebahattin Bilgin ile merkeze bağlı Beşağıl, Erenler, Tütüncüler ve Ormanlı köy yolunda KÖYDES projesi kapsamında yürütülen çalışmaları inceleyen Vali Kalkan, yetkililerden bilgi aldı.
     Vali Kalkan, Köylere Hizmet Götürme Birliği teknik ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Beşağıl köyünün muhtelif mahallerinde toplam 73 metre uzunluğunda 323 metreküplük sanat yapısı inşa edileceğini söyledi.
     Vali Kalkan, içme suyu şebekesinin bir an önce yapılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcıya, afet konutlarının arkasında bulunan taş duvarın genişletilmesi için ise İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcıya talimat verdi.
     Daha sonra Erenler köyünü ziyaret eden Vali Kalkan, köylülerin isteği üzerine Erenler Camisinin aslına uygun olarak çatısı ile dış cephe tadilatının yapılmasını istedi.
     Vali Kalkan, Tütüncüler ve Ormanlı köylerini de ziyaret ederek, köy sakinlerinin sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvin Valisi Kalkan, KÖYDES projelerini inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER