ASİDEF yönetim kurulu belirlendi

ASİDEF yönetim kurulu belirlendi


SİVAS (A.A) - Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonunun (ASİDEF) yönetim kurulunun belirlendiği bildirildi.
     ASİDEF Genel Başkanı Güngör Çankaya, yaptığı yazılı açıklamada, federasyonun 4. olağan genel kurulunun ardından yönetim kurulunun belirlendiğini belirtti.
     Birlik ve Kardeşlik İçin Sivas Modeli sloganıyla yola çıktıklarını aktaran Çankaya, ASİDEF Yönetim Kurulu olarak, hemşerilerimizin ve ülkemizin problemlerinin çözümünde, daha ileri hedeflere yürüyeceğiz. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizin tesisinde hemşehrilerimizin desteği bizim için hayatidir. Birlikte yola çıktığımız kıymetli hemşerilerimizden aldığımız güç ve sinerji ile farklılıklarımızı, kültürel zenginlik ve çeşitlilik olarak algılıyor ve bu dinamiklerin ülkemiz adına önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz açıklamasında bulundu.
     ASİDEFte görev alan herkese teşekkür eden Çankaya, Bizlere tevdi edilen bu onurlu ve şerefli görevi layıkıyla yerine getirebilmemiz için bütün hemşerilerimizin ve geçmişte görev yapmış yol arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır ifadelerini kullandı.
     ASİDEFin Genel Sekreterliğine Davut Arslan, genel saymanlığa Alpaslan Kayapınar, genel başkan yardımcılığına ise Hulusi Koçak, Erol Yanar, Turgay Sağdıç, Mahmut Yıldırım, Muammer Timurkaynak, Alaattin Aydın, Mutluay Çelik ve Ziya Öztürk seçildi.
     Denetim Kurulu ise Hamit Arslan, Dursun Ayan, Yaşar Tozar, Ender Ay ve Gürsel Aksoydan oluştu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber ASİDEF yönetim kurulu belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER