Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü -Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey: -Ulu Önderi kaybetmenin acısını tüm milletimizle birlikte paylaşıyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Ulu Önder Atatürkü kaybetmenin acısını milletle birlikte paylaştıklarını bildirdi.
     Güzelbey, Büyük Önder Atatürkün ebediyete intikalinin 73. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Mustafa Kemal gibi bir lider ve dahinin Türk Milletine nasip olduğunu belirtti.
     Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürkü ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz düşüncesini aktaran Güzelbey, şunları kaydetti:
     Millet olarak Ulu Önderi kaybetmenin acısını tüm milletimizle birlikte paylaşıyoruz. Aynı zamanda çok şanslı bir millet olduğumuzun bilincindeyiz. Çünkü Mustafa Kemal gibi bir lider, bir dahi Türk Milletine nasip oldu. Her zaman yüreğimizde taşıdığımız üzüntüyü, onun fikirlerine, ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, çizdiği yolda dosdoğru ilerleyerek bir nebze de olsa hafifletebiliriz. O, hala fikirleriyle, milletimiz için yaptıklarıyla, ilkeleriyle milletimizin aydınlık yüzünde, ülkemizin bağımsızlığında, insanımızın hür iradesinde yaşıyor. Mustafa Kemal, gönlü rahat olarak aramızdan ayrıldı. Biz de onun yolundan asla ayrılmayacağımıza, daima izinden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz ve onu saygıyla anıyoruz
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER