Çorlu Kaymakamı Doğan:

Çorlu Kaymakamı Doğan: Selden zarar gören köylerde inceleme ve çalışmalarımızı tamamladık


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, bölgede meydana gelen selden dolayı zarar gören köylerdeki inceleme ve çalışmaları tamamladıklarını belirtti.
     Doğan, Çorlu Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, bölgede geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden zarar gören köylerde inceleme ve yardım çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, şu bilgileri aktardı:
     Yaşanan sel felaketinde bölgemizde, Karamehmet başta olmak üzere bazı belde ve köylerimizde de zarar ziyan olduğunu yaptığımız incelemelerde tespit ettik. Tekirdağ Valiliğinden gelen yaklaşık 180 bin lira ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfından 182 bin lira olmak üzere toplam 362 bin liralık bir yardımı buradaki mağdur ve ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık. Bundan sonra da yardımlarımız vakıf aracılığıyla sürecek.
     Doğan, tespit ettikleri ihtiyaç sahibi 900 öğrenciye 126 bin lira ve Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi olarak belirlenen 2 bin 600 aileye 260 bin lira nakdi yardımlarda bulunduklarını belirterek, yaklaşan kış ayları öncesinde Türkiye Taş Kurumundan alınacak olan kömürleri ihtiyaç sahibi 2 bin 400 aileye dağıtacaklarını kaydetti.
     Açıklamasında ayrıca, bölgedeki Islah Organize Sanayi Bölgelerinin kurulmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini anlatan Doğan, Umut ediyoruz ki Çorlu deresi ve diğer derelerimiz bu IOSBler kurulduktan sonra daha temiz akmaya başlayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorlu Kaymakamı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER