Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçaktan

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçaktan AA Erzurum Bölge Müdürlüğüne ziyaret


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kayayı ziyaret etti.
     AA Bölge Müdürü Kaya, Koçak ile basın danışmanı Talat Uzunyaylalıyı makamında kabul ederek, bir süre sohbet etti.
     Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Kaya, AAnın 100. yıl vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, ajansın 5 dilde yayın yaptığını, ulusal ve uluslararası düzeyde önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
     Yeni yapılandırma kapsamında ajansta bir çok yenilik yapıldığını anlatan Kaya, Anadolu Ajansı, Ortadoğuda söz sahibi olmaya başladı. Artık Ortadoğu, dünyayı bizden dinliyor, bizden görüyor diye konuştu.
     Ajans olarak dünyada önemli bir noktada olmayı hedeflediklerini belirten Kaya, AAnın belirlenen hedeflere adım adım yaklaştığını vurgulayarak, Kentin kültürel ve turizm potansiyelini öne çıkaran haberler yaparak, bölgenin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Yaptığımız haberler Arapça ve İngilizce servislerinde çevrilerek farklı ülkelerde yayınlanıyor. Amacımız bölgenin potansiyelinin tanıtımına katkı sağlamak dedi.
     Rektör Prof. Dr. Koçak da Atatürk Üniversitesinin her geçen gün eğitim kalitesini yükselttiğini ifade ederek, sağlık alanında da önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
     Atatürk Üniversitesinde okumanın ayrıcalık olduğunun altını çizen Koçak, Üniversite olarak AAyı da yakından takip ediyoruz. Anadolu Ajansı her zamanki gibi doğruluk, tarafsızlık ve kaliteli haber yapmaktan ödün vermiyor. Bu da bize mutluluk veriyor dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçaktan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER