Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçak,

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçak, üniversiteyi tanıttı


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, üniversitelerinin uluslararası alandaki faaliyetlerinin gün geçtikçe geliştiğini bildirdi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, rektör Koçakın MNG Kargonun 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TV8 ile hayata geçirdiği, "Aç Kanatlarını Türkiye Projesi" kapsamında üniversiteyi anlattığı belirtildi.
     Yönetmen Duygu Kırna, sunucu Zeynep Korkmaz ile TV8 ekibini makamında kabul eden Koçakın, üniversitenin geçmişi, bugün geldiği nokta ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
     "Üniversitenin şehir, bölge ve ülke açısından önemine değinen Koçak, üniversiteye gelen yabancı öğrenci sayısının her geçen gün arttığını ve Atatürk Üniversitesinin uluslararası alandaki faaliyetlerinin gün geçtikçe geliştiğini ifade etti. Kış sporlarının, Erzurum ve üniversite açsısından önemi hakkında devam eden söyleşi, Koçakın "Aç Kanatlarını Türkiye Projesi"nin, başarıyla sonuçlanması dileğiyle sona erdi."
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçak, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER