Atıcılık

Atıcılık -Havalı Silahlar Pamukkale Kupası başladı


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun Denizlide düzenlediği Havalı Silahlar Pamukkale Kupası başladı.
     EGS Park Kongre ve Kültür Merkezi Fuar alanında yapılan açılış töreniyle başlayan yarışlarda, tabanca kategorisinde 21 ilden 204, havalı tüfek kategorisinde ise 14 ilden 146 sporcu mücadele edecek.
     İlk gün havalı tabanca serbest antrenmanıyla büyük, genç, yıldız erkekler ve bayanlar resmi antrenmanlarının yapıldığı kupada, yarın havalı tabanca yarışmaları düzenlenecek.
     Şampiyonada, cumartesi günü havalı tüfek antrenmanları, pazar günü de yarışmaları yapılacak.
     Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlinin çok önemli organizasyonlara imza attığını, havalı silahlarda üst üste iki yıl Türkiye Şampiyonasına evsahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
     Denizlinin vizyon kent olma özelliğini, spor kenti olmayla da birleştirdiğini ifade eden İbanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Önümüzdeki günlerde çok önemli organizasyonlar olacak. Bu 10 günlük süreç içinde iki Türkiye ve bir Avrupa Şampiyonasını Denizlide gerçekleştireceğiz. Bugün de ülkemizin atıcılık ve avcılık alanındaki çok önemli sporcuları ilimizde. Ümit ederim salonumuzda Türkiye şampiyonu çıkmanın yanı sıra Türkiye rekorları da çıkacaktır. Olimpiyat konuştuğumuz bir yılda bu organizasyonların Denizlide gerçekleştirilmesi, buradaki güzel çalışmaların ürünüdür.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER