Atık toplayana sinema bileti hediyesi

Atık toplayana sinema bileti hediyesi -Gebze Belediyesince başlatılan atık toplama kampanyası kapsamında atık toplayan vatandaşlara sinema bileti, saat ve satranç seti gibi çeşitli hediyeler veriliyor


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediyesince başlatılan atık toplama kampanyası kapsamında atık toplayan vatandaşlara sinema bileti, saat, satranç seti gibi çeşitli hediyeler veriliyor.
     Gebze Belediyesi Çevre Koruma Servisi bünyesinde oluşturulan ekiplerce, GEKAP Topluyor, Gebze Kazanıyor kampanyası kapsamında kağıt, dergi, gazete, konserve kutusu, içecek kutuları, yağ kutusu ve tenekeleri, cam kavanozlar, plastik ev, iş yerleri, kamu kurum ve kuruluşlardan ücretsiz olarak toplanarak, ekonomiye kazandırılıyor.
     Kampanya ile atık toplamaya katkı sağlayanlara topladıkları atıklara göre, sinema bileti, flash bellek, kol saati, santranç seti, hikaye kitabı, kalem, ayçiçek yağı ve bulaşık deterjanı gibi ürünler hediye olarak veriliyor.
     Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sanayi şehri Gebzede sürdürülebilir bir çevre ve kentleşme bilinci içinde, çevre projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, kampanya sayesinde kısa sürede ciddi manada atık toplandığını söyledi.
     Köşker, çevreye duyarlılıklarından ve GEKAP projesine verdikleri destekten dolayı Gebzelileri kutlayarak, teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Atık toplayana sinema bileti hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER