ATOda Onur Plaketi töreni

ATOda Onur Plaketi töreni


ADANA (A.A) - Adana Ticaret Odasına (ATO) Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi olarak 10 yılı aşkın süre ile hizmet verenlere Onur Plaketi sunulduğu bildirildi.
     ATOdan yapılan yazılı açıklamada, ATOnun Ocak ayı Meclis Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen törende, Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, ATOya uzun zamandır hizmet verenleri bir plaketle de olsa ödüllendirmek istediklerini belirterek, Bu yıl 119. kuruluş yıl dönümüne ulaşan odamıza tarihsel süreç içerisinde hizmet vermiş olan ve bugün aramızda bulunmayan büyüklerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz ifadelerini kullandı.
     ATO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer de geçmişte ve günümüzde ATOya hizmet verenleri ödüllendirmek amacıyla bu töreni planlandıklarını bildirerek, Bu tören aynı zamanda bu kuruma verilen hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağının da bir kanıtıdır. ATO son derece büyük bir camiadır ve ülkemizin önde gelen saygın kurumlarından birisidir. Odamız bugün olduğu gibi gelecekte de ülkemize ve bölgemize hizmet veren güzide bir kurum olabilme kimliğini her zaman koruyacaktır şeklinde açıklamada bulundu.
     Konuşmaların ardından çeşitli görevlerde toplam 32 yıl görev yapan Fethi Kamışlıya, toplam 18 yıl görev yapan Şaban Başa, toplam 13 yıl görev yapan Erçin Çıtırıka, toplam 19 yıl görev yapan Behiç Pakyüreke, toplam 18 yıl görev yapan Ali Gizer ile 10 yılı aşkın süreyle Yönetim Kurulu ve Meclis üyesi olarak görev yapan 28 kişiye Onur Plaketi sunuldu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber ATOda Onur Plaketi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER