Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri konulu

Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri konulu sertifika programı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte okul müdürleri için Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye İlişkileri konulu sertifika programı düzenlendi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 7-8 Mayıs 2012 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Bahriye Üçok Çalıştay Salonunda düzenlenen sertifika programına Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 40 okul müdürü katıldı.
     Gaziantep Üniversitesi Avrupa Birliği Uzmanı Fatih Yılmazoğlunun konuşmacı olarak katıldığı program kapsamında, Yılmazoğlu tarafından AB tarihi, üye devletler, AB kurumları ve işleyişleri, kurucu anlaşmalar, Lizbon stratejisi ve gündemi, AB Türkiye ilişkileri, AB fırsatları ve soğuk savaş gibi konular hakkında okul müdürlerine eğitimler verildi.
     Büyükşehir Belediyesine sertifika programına verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyin şahsında belediye yetkililerine teşekkür eden Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Öğrenmenin yaşı yoktur. Avrupa Birliği ile ilgili süreç hakkında bilgileri içeren bu eğitimin sonunda sizlerin de Avrupa Birliği eğitim fonlarından nasıl faydalanabileceğiniz konusunda yol gösterici bir eğitim olduğuna inanıyorum dedi.
     Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri sertifika programına katılan okul müdürlerine sertifikalarını verdi.
     (GÖZ-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri konulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER