Avrupa Gençlik Kış Festivali

Avrupa Gençlik Kış Festivali -Romanyada düzenlenecek festivalde, Erzurumlu sporcular kayakla atlama ve kayaklı koşu kategorilerinde yarışacak


ERZURUM (A.A) - Avrupa Gençlik Kış Festivaline, Erzurumdan da sporcuların katılacağı bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 17-22 Şubat tarihleri arasında Romanyanın Braşov kentinde düzenlenecek festivalde başarılı sporcuların Türkiyeyi temsil edeceği belirtildi.
     Avrupa Gençlik Kış Festivalinde, Türkiyeyi Erzurum Kayak Kulübünden Eda Efendioğlu, Palandöken Gençlikspor Kulübünden Mustafa Topaloğlunun yanı sıra diğer Türk sporculardan Fatma Alara Ayyıldız, Olivia Sadioğlu, Dila Kavur, Korcan Cengiz, Deniz Kulaksızoğlu ve Sebahattin Erim Sunguroğlunun da katılacağı ifade edildi.
     Söz konusu sporcuların Romanyaya gitmeden önce 1-6 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa Uludağda kamp yapacağı belirtilen açıklamada, kayakla atlamada Türkiyeyi Muhammed İrfan Çintimar, Ayberk Demir ve Fatih Arda İpçioğlunun temsil edeceği vurgulandı.
     Kayaklı koşuda ise Mustafa Mert Özerdem, Ali Aslan, Ali Çeliksoy, Muhammet Üstüntaş, Burcu Açıkgöz, Sema Bulmuş ve Naz Bektaşın olacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Avrupa Gençlik Kış Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER