Aydında yol kapatma eylemi

Aydında yol kapatma eylemi -CHP Çine İlçe Başkanlığı, Aydın-Muğla karayolunun Çineden geçen bölümünün daraltılması ve sinyalizasyon sistemlerinin çalışmadığı gerekçesiyle yol kapatma eylemi yaptı


AYDIN (A.A) - CHP Çine İlçe Başkanlığı, Aydın-Muğla karayolunun Çineden geçen bölümünün daraltılması ve sinyalizasyon sistemlerinin çalışmaması gerekçesiyle yol kapatma eylemi düzenlendi.
     CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuzun da katıldığı eylemde, Çine Otogarı karşısındaki kavşakta, yol 10 dakikalığına trafiğe kapatıldı.
     Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, eylem sonrası yaptığı basın açıklamasında, yolun dar olması ve sinyalizasyon sisteminin çalışmaması nedeniyle sürekli kazaların meydana geldiğini savundu.
     Karayolları Genel Müdürlüğünce nisan ayında yolun kalitesinin yükseltilmesi için çalışma başlatıldığını hatırlatan Şahin, Ancak sonuç belenenin tam aksi yönünde oldu. Şehri ortasından tam ikiye bölerek geçen, asgari 30 bin kişinin yaşamını doğrudan etkileyen bu müdahale bütün Çinelinin kabusu oldu. Güzergah üzerinde 5 okul bulunmasına rağmen okul servisleri ve öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde girebilecekleri cepler planlanmamıştır iddialarını dile getirdi.
     Eylem sırasında partililerin, Ölüm sırası hangimizde, Karayolu mu, ölüm yolu mu, Azrail Çinede mesaide, Çine için canımızı veririz yazılı dövizler taşıdıkları gözlendi.
    
     Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Gökmen Şireci / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aydında yol kapatma eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER