Aydın İl Genel Meclisi üyeleri Çinede

Aydın İl Genel Meclisi üyeleri Çinede köy ziyaretleri yaptı


AYDIN (A.A) - Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu, Çineye bağlı Alabayır ve Hallaçlar köylerini ziyaret ederek yolları inceledi.
     İl Genel Meclisi üyeleri Erol Öz, Muharrem Akdam, Hamit Özdemir, Gültekin Alp Akbay ve Tuğrul Ozan, Alabayır Köyü sınırları içerisindeki Gerga Antik Kentinin yolu ile Hallaçlar Köyüne bağlı Çöptenler Mahallesinin yolu için Aydın İl Genel Meclisine verdikleri önerge sonrası çalışmalara başladı.
     Önerge doğrultusunda Çineye gelen Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu Başkanı Ahmet Akşit ve komisyon üyeleri, iki yol için incelemede bulundu.
     Ziyaret sonrası açıklama yapan Aydın İl Genel Meclisi Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu Başkanı Ahmet Akşit, Hallaçlar Köyü Çöptenler Mahallesi ve Alabayır Köyü sınırları içerisinde bulunan Gerga Antik Kenti yolunda incelemeler yaptık. Gerga yolu için 2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığından proje yapılarak ödenek için müracaatta bulunulmuş. Bakanlık ödenek çıkarmamış. Gerekli incelemeleri yaptık ve buranın yol ağına alınmasını sağlayacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydın İl Genel Meclisi üyeleri Çinede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER