Aziziye Belediyesinin yol yapım çalışmaları

Aziziye Belediyesinin yol yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 110 kilometrelik köy yollarının 80 kilometresini tamamladıklarını bildirdi.
     Belediye Başkanı Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, belediye hizmetlerinin eşit bir şekilde ilçenin her köşesine yayıldığını ifade etti.
     Dadaşkent ve Ilıca gibi birbirinden kopuk iki ilçe merkeziyle, köy yollarında da çalışma yapıldığını belirten Cengiz, şunları kaydetti:
     Özellikle son 2 yılda Dadaşkent ve Ilıcada rekor seviyede asfalt ve kilitli taş çalışması yaptık. Geçtiğimiz yıl köy yollarındaki çalışmalarımıza başladık ve büyükşehir belediyemiz ile el birliği içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Mahalle statündeki köylerimizin yolu 110 kilometreyi buluyor. Bunun 80 kilometresini tamamladık. Kalan bölümler için de çalışmalarımız sürüyor. 13 merkez ve 20 köy olmak üzere 33 mahallemizin hepsi hizmetlerden eşit bir şekilde istifade etmişlerdir.
     Cengiz, 3 yılda köylere yaklaşık 1 milyon lira tutarında malzeme desteğinde bulunduklarını ifade ederek, Onlarca yıldır asfalt yüzü görmeyen Alaybeyi-Sarıyayla, Kahramanlar-Beypınarı yollarını tamamladık. 15 yılı aşkın süredir asfalt yüzü görmeyen Ömertepe mahallemizin yolunu yaptık. Ekibimizle birlikte hizmete susamış ilçemiz için gecemizi gündüzümüze katmış çalışıyoruz. Örnek bir ilçe hedefine koşar adımlarla yürüyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Aziziye Belediyesinin yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER