BAKA yeni mali destek programı hakkında

BAKA yeni mali destek programı hakkında bilgilendirme yapacak


ANTALYA (A.A) - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA), 13 Aralık 2012 tarihi itibarıyla çıktığı toplam 20 milyon lira bütçeli 2012 Mali Destek Programı hakkında Burdur, Antalya ve Ispartada bilgilendirme toplantıları gerçekleştirecek.
     BAKAdan yapılan açıklamaya göre, Antalya, Isparta ve Burdurdaki işletmelerin rekabet güçlerinin artırılması, girişimciliğin desteklenmesi ile istihdama katkı sağlanması ve bölgenin potansiyelinin ön plana çıkartılmasında öncelikli faaliyetleri sürdüren BAKA, doğrudan finansman desteği sağlayacağı üçüncü mali destek programı hakkında toplantılarla bilgilendirme yapacak.
     Mali Destek Programı Teklif Çağrısının ilk bilgilendirme toplantısı, Burdurda yapılacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonundaki bilgilendirme toplantısı, 3 Ocak Perşembe günü saat 14.00de başlayacak. Bilgilendirme toplantıları Antalyada 8 Ocakta ATSO Atatürk Konferans Salonunda, Ispartada ise 10 Ocakta Terasparkta gerçekleştirilecek.
     Proje kabullerinin 24 Aralık 2012de başladığı ve 3 ay süreceği, toplam 20 milyon lira bütçeli 2012 Mali Destek Programı, Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi, Alternatif Turizmin Geliştirilmesi ve Tarıma Dayalı Sanayinin Geliştirilmesi alt başlıklarından oluşacak.
     Mali Destek Programına son başvuru tarihi, kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar için 12 Mart 2013, kar amacı güden işletmeler için de 13 Mart 2013 olarak belirlendi. Mali Destek Programına başvurular BAKAnın merkezi Ispartanın yanı sıra Antalya ve Burdurdaki Yatırım Destek Ofislerine de yapılabilecek.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber BAKA yeni mali destek programı hakkında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER