Bakan Ergünün annesinin vefatı

Bakan Ergünün annesinin vefatı -Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergünün annesi Şahizer Ergün, Kocaelide toprağa verildi


KOCAELİ (A.A) - Derince ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergünün annesi Şahizer Ergün (84), toprağa verildi.
     Şahizer Ergünün cenazesi, aile yakınları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Çınarlı Mahallesindeki evine getirildi.
     Burada okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından Bakan Ergün ve diğer yakınları tarafından omuzlara alınarak Çınarlı Merkez Camisine getirilen Şahizer Ergünün cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Şehitler Mezarlığında toprağa verildi.
     Çınarlı Merkez Camisindeki törene katılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile bazı milletvekilleri ve vatandaşlar, Bakan Ergüne taziyelerini iletti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bakan Ergünün annesinin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER