Bakan Yıldırımdan öğrencilere anlamlı destek

Bakan Yıldırımdan öğrencilere anlamlı destek -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırımın oğlunun düğününde Erzincan Eğitim ve Kültür Vakfına 170 bin liranın üzerinde bağış yapıldı -EKEV Başkanı Ağca: -İlknur-Erkam


ANKARA (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın oğlu Erkam Yıldırım ile İlknur Sarının düğününde Erzincan Eğitim ve Kültür Vakfına (EKEV) 170 bin liranın üzerinde bağış yapıldı.
     AA muhabirine açıklamalarda bulunan EKEV Başkanı Sadık Ağca, Bakan Yıldırım ile Erkam - İlknur çiftine örnek davranışları nedeniyle teşekkür ederek, Yapılan bu bağış, ailelerinden ayrı olarak okumak zorunda kalan yüzlerce öğrenciye burs ve barınma imkanı olarak geri dönecek dedi.
     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın oğlu Erkam Yıldırım ile İlknur Sarının 1 Temmuzda gerçekleştirilen nikah töreni için dağıtılan davetiyelerde, çiçek göndermek isteyen davetlilerin çiçek yerine EKEVe bağışta bulunmalarına yönelik bir not yer almıştı. Böylece Erkam - İlknur Yıldırım çiftinin nikah töreninde EKEVe 150 kişiden toplam 170 bin 800 liralık bağış yapıldı.
     EKEV Başkanı Ağca, Bakan Yıldırımın örnek bir davranış sergilediğini belirterek, Bu davranışından dolayı sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz, ayrıca Vakfımıza bağış yapan davetlilere de teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     -Öğrencilere burs ve barınma olarak geri dönecek-
    
     Ağca, 1993 yılında hayırsever Erzincanlılar tarafından kurulan EKEVin, ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine burs temin etme ve barınma ihtiyaçlarını karşılama amacını güttüğünü belirterek, bu amaçları doğrultusunda faaliyetlerini yoğunlaştıran vakfın kuruluşundan bu yana 14 bini aşkın öğrenciye, 2011-2012 eğitim döneminde de 2 bin 780 üniversite öğrencisine burs temin ettiğini kaydetti.
     Erkam-İlknur Yıldırım çiftinin düğününde bağışlanan 170 bin 800 liranın ailelerinden ayrı olarak okumak durumunda kalan öğrenciler için büyük bir anlam ifade ettiğini söyleyen Ağca, yapılan bağışın, ailelerinden ayrı olarak okumak zorunda kalan yüzlerce öğrenciye burs ve barınma imkanı olarak geri döneceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Tamer Toğanaş
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Bakan Yıldırımdan öğrencilere anlamlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER