Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -İçişleri Bakanı Muammer Gülerin halası Nebahat Arıkan: -O bu göreve layıktı


MARDİN (A.A) - İçişleri Bakanlığı görevine Mardin Milletvekili Muammer Gülerin getirilmesi kentte yaşayan akrabaları arasında sevinçle karşılandı.
     Gülerin Mardinde yaşayan 65 yaşındaki halası Nebahat Arıkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeni Muammer Gülerin başarılı bir bakan olacağına inandıklarını söyledi.
     Gülerin yeni görevinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Arıkan, şöyle dedi:
     Kendisi 3 yaşındayken Mardinden ayrıldı. Abimin tayini Ankaraya çıkınca oraya gittiler. Yani bütün çocukluğu ve tahsil yılları Ankarada geçti. Allah onu muvaffak etsin çok başarılı bir insan, çok iyi, çok merhametli. Mardin içinde hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bir barış, bir mutluluk getirir diyorum. Yani o bu göreve layıktı. Zaten Başbakanımız onu layık görmese zaten olmazdı. Herkes için hepimiz için Türkiye için hayırlı olsun diliyorum. İlk duyduğumuzda şok olduk. Ben televizyondan öğrendim. Kendisine ulaşamadım, eşi ile görüşüp tebrik ettim.
     Halasının torunu Veysel Dizdaroğlu ise Gülerin çok başarılı olduğunu anlatarak, Gerçekten çok mükemmel bir insan, vatanını bayrağını seven bir insan. Türkiye için, milleti için devleti için, çok başarılı olacağına inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar - Abdülhalim Çelik / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER