Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin ve AGİAD Başkanı Gülcan kutlama mesajı yayımladı


ADANA (A.A) - Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilmesi nedeniyle, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan kutlama mesajı yayımladı.
     Serin, mesajında, Ömer Çeliki yeni görevinden dolayı kutlayarak, Adana Demirspor ailesi olarak Sayın Bakanımız Ömer Çelikin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Adanamıza hayırlı, uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
     Uzun yıllardan beri Adanaya Bakanlık verilmemesinin kentin kanayan bir yarası halinde geldiğini, ancak Ömer Çelikin kabineye girmesiyle bu sıkıntının giderildiğini bildiren Serin, şunları kaydetti:
     Sayın Bakanımız Ömer Çelik, yeni görevinde hem kentimiz, hem de ülkemiz turizmine çok büyük katkılar sağlayacaktır. Adana Demirspor ailesi olarak her zaman için Bakanımız Ömer Çelikin yanında olduğumuzu, bu anlamda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla arz ederiz.
     AGİAD Başkanı Gülcan ise Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olarak kabinede yer almasının kentte moral ve motivasyonu yükselteceğini belirterek, Bakanlar Kurulunda Adana 11 yıldan beri temsil edilmiyordu. Sayın Çelike verilen görevle Adananın yeni bir döneme gireceğini düşünüyorum. Ayrıca sayın Çelik, kabinenin en genç üyesi oldu. AGİAD olarak umutluyuz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan - Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER