Bakanlar Şahin ve Yıldırım, Orduda

Bakanlar Şahin ve Yıldırım, Orduda -İçişleri Bakanı Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, çağrı merkezi açılışına katıldı, havaalanı inşaatını inceledi -Bakan Yıldırım: Türkiyeyi sadece otoyollarla,


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orduda çağrı merkezi açılışına katıldı, havaalanı inşaatını inceledi.
     Ordu Çevre Yolu temel atma törenine katılmak üzere Orduya gelen Şahin ile Yıldırım, temel atma töreninin ardından Şarkiye Mahallesinde özel bir firma tarafından yapılan çağrı merkezinin açılışına katıldı.
     Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türkiyeyi bilişim yollarıyla donattıklarını söyledi.
     Gelişen Türkiyede çağrı merkezlerinin önemine dikkati çeken Yıldırım, Türkiyeyi sadece otoyollarla, bölünmüş yollarla, hızlı tren yollarıyla donatmadık. Aynı zamanda bilişim yollarıyla, akıl yollarıyla donattık. İşte bu çağrı merkezleri de bu düşüncenin, bu yeni yaşam tarzının ortaya çıkardığı ihtiyaçtır dedi.
     Bakan Şahin de çağrı merkezinin Ordululara hayırlı olması dileğinde bulundu.
     Bakanlar Şahin ve Yıldırım daha sonra Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu. Kamyonla koruyucu mendireğe taş döken bakan Yıldırım, inşaatın 528 iş gününde bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
     Bu arada Gülyalı Balıkçı Barınağındaki bazı teknelerin, Şahin ve Yıldırımın inşaat alanında inceleme yaptıkları sırada denize açılarak hoş geldiniz ve teşekkür yazılı pankartlar taşıdıkları gözlendi.
     İncelemelerin ardından Bakan Yıldırım helikopterle Eskişehire, Bakan Şahin de helikopterle Aybastıda yapılan Perşembe Yayla Şenliklerine katılmak üzere bu ilçeye hareket etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Bakanlar Şahin ve Yıldırım, Orduda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER