BAKİAD Başkanı Dikyurt:

BAKİAD Başkanı Dikyurt: -Ülkenin birlik ve bütünlüğünün bozmaya kimsenin gücünün yetmeyecek, terör amacına asla ulaşamayacaktır


BARTIN (A.A) - Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt, ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ve terörün amacına asla ulaşamayacağını söyledi.
     Dikyurt, İl Jandarma Alay Komutanlığına atanan Jandarma Albay Alaattin Karsavuranı ziyaretinde yaptığı konuşmada, terörü nefret ve şiddetle kınadıklarını belirtti.
     Karsavuranı daha mutlu ve güzel bir günde ziyaret etmek istediklerini, ancak Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırı ve Afyonkarahisarda askeri mühimmat deposundaki patlamanın bir kez daha yürekleri dağladığını ifade eden Dikyurt, şöyle konuştu:
     Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Şu çok iyi bilinmelidir ki artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır. İnsanlıktan nasibini almayan terör oluşumları amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek, terör amacına asla ulaşamayacaktır. Tam aksine insanımız birbirine daha sıkı kenetlenip bağlanmaktadır.
     Karsavuran da şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
     Bartının huzurlu bir kent olduğunu belirten Karsavuran, bunun daha da artması için teşkilat olarak görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber BAKİAD Başkanı Dikyurt: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER