Balıkesirde ramazan yardımları

Balıkesirde ramazan yardımları


BALIKESİR (A.A) - Ramazan dolayısıyla yurt genelinde yoksul vatandaşlara iftar yemeği verilecek, gıda ve giysi yardımında bulunulacak.
     Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, ramazan ayına yönelik hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, vatandaşların oruç ayını huzurlu ve sorunsuz geçirmeleri için ilgili ekiplerin aralıksız çalışacağını söyledi.
     Ramazan ayının ilk gününden itibaren Atatürk Devlet Hastanesi önü, lunapark alanı, Altıntaşlar Düğün Salonu yanı, asri mezarlık ve TOKİ konutları bölgesinde 5 iftar çadırı kuracaklarını belirten Ok, Hizmet alımı ve belediye aşçılarının destekleriyle günde en az 3 bin kişilik yemek çıkacak dedi.
     Oruç ayı öncesinde kent merkezindeki camileri iç ve dış temizlikten geçirdiklerini bildiren Ok, iç kısımlarındaki temizliği gül suyuyla yaptıklarını kaydetti.
     Yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı bu ayda yardıma muhtaç ailelere, zorunlu gıda ihtiyaç maddelerinden oluşan gıda paketi dağıtacaklarını belirten Ok, yoksulların Sevgi Marketten giyim ihtiyaçlarını karşılayabileceğini bildirdi.
    
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesirde ramazan yardımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER