Balıkesirde uyuşturucu operasyonu

Balıkesirde uyuşturucu operasyonu -Bandırmada yapılan operasyonda, yaklaşık 60 gram Hint keneviri ile 2 ruhsatsız ve 1 havalı tabanca, 3 boş şarjör, değişik çaplarda 478 fişek ele geçirildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma ilçesinde düzenlenen operasyonda, yaklaşık 60 gram Hint keneviri ile 2 ruhsatsız ve 1 havalı tabanca, 3 boş şarjör, değişik çaplarda 478 fişek ele geçirildi.
     İhbar üzerine harekete geçen Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğümü ekipleri, uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunan E.Anın, Günaydın Mahallesindeki iş yerinde baskın yaptı.
     E.Anın gözaltına alındığı operasyonda, bir miktar Hint keneviri ile 9 milimetre çapında fişek ele geçiren ekipler, aramalara şüphelinin evinde devam etti.
     Ekipler, şüphelinin iş yeri ve evinde yaklaşık 60 gram Hint keneviri ile 2 ruhsatsız tabanca, 3 boş şarjör, değişik çaplarda 478 fişek ve 1 havalı tabanca ele geçirdi.
     Öte yandan, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve İstanbuldan uyuşturucu getirdiği belirlenen M.Anın aracı, Balıkesir girişinde durduruldu.
     Polisleri görünce üçer gramlık 15 paket uyuşturucu maddeyi araçtan dışarı atan M.A, gözaltına alındı.
     Uyuşturucu madde paketlerine en konulduğu bildirildi.
     Şüphelilerin sorguları sürüyor.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER