Balıkesirden kısa kısa

Balıkesirden kısa kısa -Umre yolcuları dualarla uğurlandı


BALIKESİR (A.A) - Edremitin Akçay beldesinden Umreye giden 40 kişilik kafile, dualarla uğurlandı.
     Merkez Cami önünde düzenlenen törende, Akçay Belediyesince hazırlanan kumanyalar dağıtıldı.
     Akçay Belediye Başkan Vekili İlhan Balcı, burada yaptığı açıklamada, kafileye Belediye Başkanı Cahit İnceoğlunun selamlarını iletti.
     Balcı, Dinimizin en önemli görevlerinden birisi olan Umre görevini yerine getirmek üzere yola çıkacak olan hemşehrilerimize iyi yolculuklar diliyorum. Allah kabul etsin, güle güle gitsinler, güle güle tekrar evlerine dönsünler. Yakınlarına da Allah kavuştursun dedi.
     Akçay Merkez Cami İmamı Mehmet Eroğlu, başkanlığındaki 40 kişi, önce İzmir Adnan Menderes Havaalanına, oradan da uçakla Mekkeye gidecek
    
     -Altınova Merkez İlköğretim Okulu olimpiyatlara hazırlanıyor-
    
     Altınova Beldesi Merkez İlköğretim Okulu, ulusal ve uluslararası olimpiyatlara hazırlanıyor.
     Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı program çerçevesinde, Okul Müdürü Murat Kırbıyık nezaretinde başlatılan çalışmalar için matematik ve fen dalında 50 öğrenci başvurdu.
     Öğrencilerden birçok başarılar beklendiğini belirten Kırbıyık, Hazırlıklara şu anda 8 öğrenci ile devam ediliyor. Birçok başarılar hedefleniyor. Bu hedeflere el birliğiyle ulaşılacaktır. Büyük değişimlerin yaşandığı okulumuzda, birliktelik ve takım ruhuyla güzel eğitimlerin verildiği gözlerden kaçmıyor dedi.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Balıkesirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER