Balıkesir Valisi Turhan, görevine başladı

Balıkesir Valisi Turhan, görevine başladı -Turhan: İnsan odaklı yönetim anlayışı sergileyeceğiz


BALIKESİR (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliğinden Balıkesir Valiliğine atanan Vali Ahmet Turhan, görevine başladı.
     Vali Ahmet Turhan için valilik bahçesinde karşılama töreni düzenlendi. Vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve bürokratlar tarafından karşılanan Turhan, makamında yaptığı açıklamada, Balıkesiri eğitim, tarım ve turizm alanlarında daha ileriye götürmek için çalışacaklarını söyledi.
     Bu yüce makamda Balıkesir halkına hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadığını bildiren Turhan, İnsan odaklı yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Hukuk kuralları çerçevesinde adaletli, eşit, insan haklarına saygılı idareciliğimiz söz konusu olacak. Kamu hizmetinin her kurumuyla vatandaşa en üst seviyede ve kaliteli şekilde yürütülmesini esas alacağız diye konuştu.
     Balıkesirin çok önemli bir il olduğuna dikkati çeken Turhan, Mevcut potansiyeli, idaresiyle, siyasetiyle, yerel yönetimiyle, basınıyla, yerel dinamikleriyle harekete geçirip çok daha iyi noktaya getirme gayreti içinde olacağız. Allah utandırmasın. Balıkesir halkı ve şahsım için hayırlı olsun. Balıkesirde önceliklerimiz arasında eğitim olacak. İstihdam, tarım, hayvancılık ve turizm konuları öncelikle ele alacağımız konular olacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesir Valisi Turhan, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER