Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Başkan Pekel, yaşlı vatandaşa akülü araç desteğinde bulundu


BALIKESİR (A.A) - Belediye Başkanı Sedat Pekel, Yeşilçomlu köyünde oturan 70 yaşındaki İbrahim Erdile akülü araç desteğinde bulundu.
     Pekel, yaptığı açıklamada, özellikle son dönemlerde ihtiyaç sahibi engelli ya da yaşlı vatandaşlara yapılan akülü araç yardımlarının sayısının arttığını söyledi.
     Bandırma Belediyesi olarak sosyal yardım çalışmalarına ilk günden bu yana özen gösterdiklerini dile getiren Pekel, "Bu çalışmalarımız içinde ihtiyaç sahibi olan hem engelli hem de yaşlı vatandaşlarımıza akülü araç yardımlarımızı artarak sürdürüyoruz. Bu yardımlarımızı kentimizin geneline yayarak bu açıdan sıkıntılı olan tüm vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.
     Akülü araç yardımından dolayı Pekele teşekkür eden Erdil, son yıllarda yaşlılığın da etkisiyle dışarı dahi çıkamadığını belirterek, hediye edilen akülü araç sayesinde daha rahat hareket edeceğini kaydetti.
    
     -Belediye personeline Büyükşehir Yasası eğitimi-
    
     Yeni Büyükşehir Yasası hakkında Bandırma Belediyesi personeline eğitim verildi.
     İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Süleyman Elban tarafından verilen eğitimlerde 14 ilin büyükşehir belediyesine dönüşmesi ve 27 yeni ilçe kurulmasıyla ilgili bazı kanun ve kararnamelerde yapılan değişiklikler hakkında personele bilgi aktarıldı.
     Eğitimde yeni yasayla birlikte büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyelerinin değişen sorumlulukları ve yetki alanları detaylı bir şekilde ele alındı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER