Bangladeşli iş adamları heyeti GTOyu ziyaret

Bangladeşli iş adamları heyeti GTOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Bangladeşli iş adamlarından oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret ederek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü Programı çerçevesinde Gaziantepe gelen iş adamları çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkan Vekili Osman Asiltürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
     Mehmet Aslan, içlerinde Bangladeş Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fikret Çiçek ve Genel Sekreteri Murat Karacanın da bulunduğu iş adamları heyetini Gaziantepin ekonomik yapısı hakkında bilgilendirdi.
     Gaziantepin sanayi ve ticaret konusunda önemli bir kent olduğunu ifade eden Aslan, GTOnun Bangladeşli iş adamları ile Gaziantepli iş adamları arasında kurulacak işbirlikleri için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Yapılan görüşmelerde Gaziantepli firmalar ile ortaklık ve ticaret için hazır olduklarını dile getiren Bangladeşli iş adamlarına, Gaziantep ekonomisini ve GTO hizmetlerini tanıtan dokümanlar ve kentin simgesi Çingene Kızı figürlü plaket taktim edildi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Bangladeşli iş adamları heyeti GTOyu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER