Bartında şefkat köprüsü etkinliği düzenlendi

Bartında şefkat köprüsü etkinliği düzenlendi


BARTIN (A.A) - Bartında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hayvan severler tarafından Şefkat Köprüsü etkinliği düzenlendi.
     Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, etkinlikte yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir araya gelerek kentteki hayvan sever kadınların dayanışmasını gösterdiklerini söyledi.
     Bir toplumun yetişmesinin kadının elinde olduğunu ifade eden Küçükekşi, şöyle konuştu:
     Erkeği de kadını da yetiştiren kadındır. Kadınlarımız bilinçli merhametli ve sevgi dolu olursa onların yetiştirdiği nesillerde aynı şekilde duyarlı dürüst ve sorumluluk sahibi olur. Bu birlik beraberliğin devamını diliyor kadınlar gününüzü kutluyorum. Ayrıca sahipsiz hayvanlarla ilgili duyarlı, etkin çalışmaları dolayısıyla Bartın Belediyesine teşekkür ediyorum
     Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin de belediye olarak kadınların sosyal ve kültürel çalışmalarını imkanlar ölçüsünde desteklediklerini belirterek, Hayvanların korunması, sahipsiz hayvanların bakımı ve tedavileri ile ilgili çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz dedi.
     Müzikli eğlencenin yapıldığı etkinliğe, TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Fatma Şahiner, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ve kadınlar katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartında şefkat köprüsü etkinliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER