Bartındaki kız isteme kavgası

Bartındaki kız isteme kavgası -2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen damat adayı, ağabeyi ve komşusu tutuklandı (Görüntülü)


BARTIN (A.A) - Bartında kız isteme yüzünden 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen damat adayı, ağabeyi ve komşusu tutuklandı.
     Merkeze bağlı Terkehaliller köyünde 3 gün önce oğullarına kız isteyen ve kızlarını vermek istemeyen iki aile arasında çıkan silahlı kavganın ardından gözaltına alınan damat adayı Yusuf Ç. (19), ağabeyi Günay Ç. (28) ve komşusu Ali Gnın jandarmadaki işlemleri tamamlandı.
     Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     -Olay-
    
     Terkehaliller köyünde yaşayan Hakan Ç. (52), 4 gün önce oğlu Yusuf Ç. için kız istemek amacıyla Çayırlar Mahallesinde yaşayan Demirkıran ailesinin evine gitmiş, baba Atilla Yaşar Demirkıran (42), yaşının küçük olması ve okula gitmesi nedeniyle kızını evlendirmek istememiş, olaydan bir gün sonra kızın babası Demirkıran ve yakınları, damat adayının evine gitmişti.
     İki aile arasında çıkan silahlı kavgada baba Demirkıran ile yeğeni Hüseyin Demirkıran hayatını kaybetmiş, kuzeni Emrah Demirkıran ile baba Hakan Ç. ile damat adayı oğlu Yusuf (19) ve ağabeyi Günay Ç. (28) yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bartındaki kız isteme kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER