Bartın Belediye Başkanı Akın:

Bartın Belediye Başkanı Akın: -Halkın talepleri doğrultusunda semt sahaları, dinlenme alanları ve çocuk parkı yapımını sürdüreceğiz


BARTIN (A.A) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Halkın talepleri doğrultusunda semt sahaları,
     dinlenme alanları ve çocuk parkı yapımını sürdüreceğiz dedi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve başladıklarında, çocukları eğlenirken velilerin huzurla dinlenebilecekleri oturma alanlarının ve spor sahalarının olmadığını belirtti.
     Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, ihtiyaçlar doğrultusunda park çalışmalarının sayısını her yıl arttırdıklarını ifade eden Akın, şunları kaydetti:
     Bu yıl, bitme aşamasına gelenlerle birlikte 12 çocuk parkını hizmete açacağız. Yer sorunu olmadığı sürece yaptığımız her çocuk parkının yanına kondisyon aletleri yerleştirdik, spor sahaları yaptık. Aileler için oturma grupları yaptık. Güvenli ve huzurlu bir ortam oluşturmak için, park ve spor sahalarının etrafını panel çitlerle kapattık. Parklarımıza, tüm bunları yaparken özenle tasarlanmış projelerle hazırlanmış peyzaj düzenlemesi ile bulundukları mahallelere de ayrı bir güzellik kazandırdık. Yalı Sevgi Parkı içerisinde engelli çocuklar için kurduğumuz oyun alanı, basketbol, tenis ve voleybol sahalarının yapımı ile bu alanda önemli eksiklikleri de giderdik. Halkın talepleri doğrultusunda semt sahaları, dinlenme alanları ve çocuk parkı yapımını sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartın Belediye Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER